CHP MİLLETİ BİR BİRİNE KIRDIRTMA DERDİNDE

AK Parti Teşkilatı’nın bayramlaşma programında konuşan AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Harun Karacan Adalet yürüyüşü üzerinden CHP’yi eleştirerek, “Akıl hocalarının dediklerini yapan ana muhalefet şimdide milleti bir birine kırdırtma derdinde” dedi.

CHP MİLLETİ BİR BİRİNE KIRDIRTMA DERDİNDE
27 Haziran 2017 Salı 16:23

 
Bayramlaşma programında konuşma yapan Karacan Ak Parti’nin yeni bir yola girdiğini belirterek, “Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanlığı’na seçilmesi ve yeniden yuvasına dönmesi hepimizi daha da heyecanlandırdı.  Artık yeni bir hikaye yazılması lazım. Bu önemli süreçte liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapmaktan büyük onur duyuyorum” dedi.

CHP’NİN EN İYİ BİLDİĞİ ŞEY KRİZ ÇIKARMAK

Adalet yürüyüşü üzerinden CHP’ye yüklenen Karacan, “Bu memleket çok badireler atlattı. Ülkemize göz dikmiş bütün güçler birleşmiş vaziyette. Ancak Milletimizin sabrı ile, asaleti ile bunları da atlatacağız. Akıl hocalarının dediklerini yapan bu ana muhalefet partisi şimdi de halkı sokağa dökme ve milleti bir birine kırdırtma derdinde. CHP’nin genel huyudur eylem ve kışkırtma. Kılıçdaroğlu ve CHP’nin en iyi bildikleri şey kriz çıkarmak. Ülkeyi 1990’lara götürmektir hedefleri. Fakat onların özlediği o Türkiye yok artık” diye konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.