BAKAN AVCI’YA GÖRE GİDİŞAT İYİ

AK Parti İl Teşkilatının bayramlaşma programında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, “Türkiye bugün dünyada örnek gösterilen bir sosyal devlettir” dedi.

BAKAN AVCI’YA GÖRE GİDİŞAT İYİ
27 Haziran 2017 Salı 17:01


Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı'nın bayramlaşma programına katıldı. Burada partililere seslenen Bölgede yeni oyunlar tezgâhlandığını belirterek sözlerine başlayan bakan Avcı, “Son 10 yılda görünen, görünmeyen oyun oynadılar ama başaramadılar, başaramayacaklar. Bunun en büyük teminatı sizin bu birlikteliğiniz ve beraberliğiniz. AK Parti bugün dünyanın en örgütlü, en disiplinli siyasi organizasyonudur. Öylesine örgütlü, öylesine disiplinli ve öylesine vefalı bir teşkilattır ki Ak Parti, 15 Temmuz gecesi bütün oyunları alt üst eden milli direnişin motor gücüdür. O bakımdan ben bir kere daha 15 Temmuz şehitlerimize Allah2tan rahmet diliyorum” dedi.
 
DÜNYADA 6’INCI AVRUPA’DA 4’ÜNCÜ

Türkiye’nin eskisinden çok daha güçlü bir ülke olduğunu belirten Bakan Avcı, “Bütün yaşananlara rağmen Türkiye dimdik ayakta ve eskisinden güçlü durumdadır. 2016 yılında bir takım konjonktürel olaylar nedeniyle turizm sektörü darboğaza girdi. Ama bunların hepsi geçiciydi, yapısal değildi. Turizm alt yapımız fevkalade güçlü, dirençli. 2016 yılında yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye turizmi bugün Dünya’da 6’ıncı, Avrupa’da ise 4’cüdür. Sadece turizm değil. Ulaşımda, sağlıkta, eğitimde adalette her alanda Türkiye bütün engellemelere rağmen dörde, beşe katlanıyor. Türkiye son 10 yılda bakıma muhtaç vatandaşlarına yaptıkları ile dünyadaki diğer ülkelerin erişemediği noktaya gelmiştir. Dün New York Times’ta haber vardı. Haber şu kongre de yeni bir yasa taslağı hazırlanıyor. Meclisten geçecek olan bu taslak ile Amerikalı 22 milyon vatandaş sosyal güvenliklerinden mahrum kalacak. Bu durum Avrupa’nın pek çok ülkesinde aynı. Türkiye bugün dünyada örnek gösterilen bir sosyal devlettir” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.