"CEVABI 16 NİSANDA MİLLETİMİZ VERECEKTİR"

Hollanda ile yaşanan kriz ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalar da bulunan Eskişehir Ak Parti Milletvekili Harun Karacan “Türkiye'yi dizayn etme hevesindeki sözde uygar Avrupa'ya en güzel cevabı 16 Nisan'da milletimiz verecektir” dedi.

"CEVABI 16 NİSANDA MİLLETİMİZ VERECEKTİR"
12 Mart 2017 Pazar 02:04

Hollanda ile günlerdin gerilen iplerin dün gece saatlerinde kopması ardından ülke genelinde Hollanda’ya karşı tepkiler büyürken, bir tepki de Eskişehir Ak Parti Milletvekili Harun Karacan’dan geldi. Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Karacan, “Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Dr.Betül Sayan Kaya'ya uygulanan bu çağdışı davranış kabul edilemez. Kendilerini demokrasinin beşiği olarak adlandıran Avrupa ülkelerinin buradaki meselesi karşılarında artık sömüremeyeceklerini anladıkları güçlü bir Türkiye oluşudur. Süregelen sömürgecilik alışkanlıklarıyla Türkiye'yi dizayn etme hevesindeki sözde uygar Avrupa'ya En güzel cevabı İse; 16 Nisan'da milletimiz verecektir.Bakanlarımıza ve orada ülkemizi temsil eden vatandaşlarımıza karşı polislerin atla, itle, sopayla durdurmaya kalkışmaları İse tam anlamıyla bir akıl tutulmasıdır. Çünkü bu aziz millet vatanı İçin 15 Temmuz'da tankın altına yatan millettir. Ülkemize karşı yapılan bu diplomatik skandalda zaman birlik ve beraberlik olma zamanıdır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent - 7 yıl önce
Komedi Dans Üçlü'sünün diğer ikisi nerede?