BİZİM ONU GÖTÜRELİM BUNU GETİRELİM GİBİ BİR HESABIMIZ YOK

Eskişehir Birlik Vakfı Başkanı Murat Canözer, kamuoyu tarafından gündeme getirilen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ile Birlik Vakfı arasındaki sorun olduğu iddialarını değerlendirdi. Canözer, “Bizim, ‘Onu götürelim bunu getirelim gibi bir hesabımız yok.’ Biz Ak Parti’nin Türkiye’mize ve Eskişehir’imize hizmet ederken zarar görmemesini isteriz. Bizim bunun dışında bir beklentimiz yok.”ifadelerini kullandı.

BİZİM ONU GÖTÜRELİM BUNU GETİRELİM GİBİ BİR HESABIMIZ YOK
16 Ekim 2017 Pazartesi 13:03

Murat Canözer, Vakfın 2011 yılından bugüne yaptığı faaliyetleri değerlendirmek üzere bir basın toplantısı düzenledi. Birlik Vakfı’nın üyelerinin bugünkü siyaseti belirlemesinden büyük bir gurur duyduklarını dile getiren Canözer, “Biz bunların kıymetini biliyoruz. TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın dediği gibi, ülkemizde bir dünya lideri var. Biz de onun dileklerine katılıyoruz. İnşallah kılıcı keskin olsun diyoruz. Bizim için bu hükumet gerçekten önemli.”dedi.

TARTIŞMANIN İÇİNDE OLMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL

Kamuoyunda gündeme gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ile Birlik Vakfı arasında sorun olduğu iddialarını değerlendiren Canözer, “Günü birlik siyasetle, bırakın desteklediğimiz, arkasında durduğumuz hem Eskişehir’imizi hem de ülkemizi zarara uğratacak bir faaliyetin içinde olmamız mümkün değil. Böyle bir tartışma sadece Eskişehir’de bugüne kadar tartışmalarla iktidarını yürütmüş olan birilerinin işine yarar. Böyle bir tartışmanın içinde olmamız mümkün değil.” ifadelerini kullandı.

“Eskişehir’den bir Genel Başkan Yardımcısının olmasını hem Eskişehir’imiz için hem de ülkemiz için faydalı olduğuna inanıyoruz.” diyen Canözer, bu durumun bu şekilde devam etmesini beklediklerini söyledi. Canözer şöyle devam etti. “Biz de zamanında siyaset yaptık. Hepimizin gayesi bunu önemli bilip olduğumuz konumları en iyi şekilde ülke menfaatine kullanmaktır. Bunun için çaba sarf etmektir. Ben inanıyorum ki orada görev alan arkadaşlarımız da bunun bilincindedir. Bunun gayreti içerisindedir. Yoksa bizim, ‘Onu götürelim bunu getirelim gibi bir hesabımız yok.’ Biz Ak Parti’nin Türkiye’mize ve Eskişehir’imize hizmet ederken zarar görmemesini isteriz. Bizim bunun dışında bir beklentimiz yok. Umarım Eskişehir bundan kazanır. Ancak birileri bizi sürekli bu şeylerin içine çekmek istiyor. Bu onların kendi bakış açısı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.