Berberoğlu İstanbul için Hoca’yı örnek gösterdi

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Büyükerşen’den övgü ile söz eden Berberoğlu, “Bir gün inşallah İstanbul’un kaderinde sizin gibi bir başkanımız olur, bizi de sizin gibi yönetirler” dedi.

Berberoğlu İstanbul için Hoca’yı örnek gösterdi
24 Kasım 2018 Cumartesi 17:08

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen panele katılmak için Eskişehir’e gelen CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Enis Berberoğlu’nun tarihe parlak bir sayfa olarak geçtiğini söyleyen Büyükerşen, “Çok sevinçliyim. İnşallah bu son olur. Bu dönem, seni özgürlüklerinden mahrum eden, üzen bir dönem de olsa, basın tarihine parlak bir sayfa olarak geçti. Tarihi bir olayın kahramanı olarak geçtin” diye konuştu.

İstanbul’un Büyükerşen gibi bir belediye başkanına ihtiyacı olduğunu ifade eden Berberoğlu, “Çok iyi bir İstanbullu olmama, bir İstanbul aşığı olmama rağmen söylüyorum. Bir gün inşallah İstanbul’un kaderinde sizin gibi bir başkanımız olur, bizi de sizin gibi yönetirler. Biz de Eskişehir gibi çevreye, insana saygılı bir kent yönetimine kavuşuruz diye düşünüyorum. Umarım bu sefer olur, hatta eminim bu sefer olacak” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.