Anayasa değişikliği milletimizi heyecandırıyor

Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı mahalle toplantılarında referandum sürecini anlatmaya devam ediyor. Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan Ak Parti İl binasında gerçekleşen Gökmeydan Mahalle Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Anayasa değişikliği milletimizi heyecandırıyor
23 Ocak 2017 Pazartesi 14:18

Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan Ak Parti İl binasında gerçekleşen Gökmeydan Mahalle Danışma Meclisi toplantısına katıldı.Yoğun bir katılımla gerçekleşen programda seçim ve sandık konuları konuşuldu. Referandum ve anayasa maddeleri hakkında bilgiler veren Başkan Doğan: "Anayasa değişikliği istikrarı sürdürmeye ve milli iradeyi güçlendirmeye yöneliktir.  Çıktığımız bu yolda milletimiz de bizimle birlikte vesayet anayasasına son vermek istiyor" dedi.
Türkiye'nin demokratik yollarla gerçekleştireceği ve halkın iradesinin sandığa yansıyacağı bir seçim olacağını ifade eden Doğan: "Anayasa değişikliği milletimizi heyecandırmaktadır. Yönetimlerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve mahalle teşkilatlarımız seçime ve milletimize "evet" noktasında anayasa değişikliğini anlatmaya başlamıştır" şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.