AK PARTİ İL BAŞKANI ÜNLÜ; CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZ VERİYORUZ

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü kongrede konuştu. Ünlü, 2019’u işaret ederek, ‘Çok çalışmalıyız” dedi.

AK PARTİ İL BAŞKANI ÜNLÜ; CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZ VERİYORUZ
17 Şubat 2018 Cumartesi 16:23

ESGÜNDEM26.COM/ AK Parti İl Kongresi başladı.  Divan Başkanlığını AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Harun Karaca yapıyor. Divanda ayrıca AK Parti Milletvekili Alim Tunç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata görev alıyor.

17 yılda Eskişehir’e milyarlarca liralık yatırım yapıldı

Kongrede partililere seslenen AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü,  AK Parti Hükümetleri döneminde Eskişehir’e yapılan yatırımlardan bahsetti. Ünlü, AK Parti Hükümetleri tarafından 17 yılda Eskişehir’e milyarlarca liralık yatırım yapıldığını söyleyerek, “Şehrimizin yaşanabilir kentler arasında olmasını sağlayan eğitim, şehirlerarası ulaşım, demiryolları, sağlık, güvenlik, çevre gibi alanlarda önder şehir yapan Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkanımıza, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Eskişehirliler adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“2019 için çok ama çok çalışmamız gerekiyor”

Partililere 2019’u işaret eden Ünlü, “2019’da çok önemli üç seçim için oldukça yoğun bir çalışma bizleri bekliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde bugüne kadar gösterdiğimiz gayretinde üzerinde bir gayreti göstermemiz,  gündüzlere geceleri de katmamız, çok ama çok çalışmamız gerekiyor. 2019 ile önümüze koyduğumuz bu hedefleri gerçekleştirip, Eskişehir’deki tüm belediyelerin anahtarını Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teslim etmek için söz veriyoruz. İşte bu bilinç ve azimle 2019’un, 2023 hedeflerimizin anahtarı olduğunun farkında olan teşkilatımızı bizleri dikkatle izleyerek şehri geleceği için birlik olan Eskişehirlileri tebrik ediyorum. Geri sayımına başladığımız 2019 seçimleri için il kongremizin de ayrı bir heyecanla bu sürece güç katacağına, önderlik edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

Eski il başkanlarını da unutmadı

Ünlü ayrıca, kendisinden önce il başkanlığı görevinde bulunan isimlere de teşekkür etmeyi unutmadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.