ODUNPAZARI SELÇUK BALCI'YLA COŞTU

Odunpazarı Belediyesi, 3. Uluslararası Eskişehir Odunpazarı Seramik Pişirim Çalıştayı kapsamında Selçuk Balcı konseri düzenledi. Odunpazarı Meydanı’nda gerçekleşen konsere binlerce Eskişehirli katıldı.

ODUNPAZARI SELÇUK BALCI'YLA COŞTU
20 Ağustos 2017 Pazar 12:55



Odunpazarı Belediyesi, 3. Uluslararası Eskişehir Odunpazarı Seramik Pişirim Çalıştayı kapsamında, çalıştayın son gününde halk konseri düzenledi. Odunpazarı Meydanı’nda gerçekleşen konserde Karadenizli Müzisyen Selçuk Balcı sahneye çıktı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Selçuk Balcı Konseri nedeniyle, Odunpazarı Meydanı’nı hınca hıç doldu.  
 
Birbirinden güzel Karadeniz Ezgilerini seslendiren Selçuk Balcı, Karadeniz dışına çıkarak “Bir Şafaktan Bir Şafağa”, “Dam Üstüne Çul Serer”, “Aydost” gibi halk ezgilerini seslendirdi. Konseri izlemeye gelen Eskişehirler bol bol horon oynarken, Balcı’nın seslendirdiği “İşte Gidiyorum”, “Gelevera Deresi”, “Hani Sevduğum Hani” gibi kederli Karadeniz ezgileri ile hüzünlendi. Balc sahnede müzisyen arkadaşı ile Karadeniz’in meşhur atışmalarından birini de sergilerdi. Bir ara kemençesini de eline alan Selçuk Balcı, unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti.
 
Eskişehirlilere unutulmaz bir akşam yaşatan Selçuk Balcı, kendisini Eskişehirlilerle buluşturan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a da teşekkür etti.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.