DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Vali Özdemir Çakacak, LÖSEV Eskişehir İl Sorumlusu Meltem Durulgan ve LÖSEV Eskişehir İl Koordinatörü Hanife Yılmaz’ı makamında kabul etti.

DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ
16 Ocak 2019 Çarşamba 11:58

LÖSEV'in Türkiye'de önemli görevler üstlendiğini dile getiren Vali Çakacak, lösemili çocukların tedavilerinde ve hayata bağlanmaları konusunda devlet olarak her türlü desteği verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini kaydetti. Lösemi hastalığıyla ilgili mücadele konusunda LÖSEV’in yaptığı başarılı çalışmaları takdir ettiğini belirten Vali Çakacak, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ailelerden bu hastalıkla mücadele sürecinde sabırlı olmalarını ve umutlarını hiçbir zaman yitirmemelerini istedi. LÖSEV’in ilimizde yaptığı çalışmalar hakkında Vali Çakacak’a bilgi veren LÖSEV İl Sorumlusu Meltem Durulgan ise, lösemi hastası çocuklara moral vermek için ailelerle birlikte çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.