LİSE ÖĞRENCİSİ AYÇA HAZER İLK KİŞİSEL RESİM SERGİNİ AÇTI

Güzel Sanatlar Lisesi 3’üncü sınıf öğrencisi Ayça Hazer ilk kişisel sergisini açtı.

LİSE ÖĞRENCİSİ AYÇA HAZER İLK KİŞİSEL RESİM SERGİNİ AÇTI
20 Mayıs 2018 Pazar 10:35

Hazer’in kendi imkanlarıyla açtığı sergi Keçi Geçti Kafe’de Eskişehirli sanatseverlerin beğenisine sunuldu.  Ressam bir annenin, ressam kızı olan Hazer’in sergisi yoğun ilgi görürken, kendi içsel dünyasını yansıttığı resimleri büyük beğeni topladı.

Genç yaşta böyle bir sergiye imza atmış olmaktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Hazer, “Bu benim kendi geleceğim adına attığım ilk adım. Değişik bir heyecan içerisindeyim, tüm sevdiklerimin yanımda olması bana büyük güç veriyor. Hocalarım ve ailemin teşvikleri ile bu sergiyi açtım” dedi.

Sergide emeği geçen ve katkısı olan herkese teşekkür eden Hazer, sanat çalışmalarına hiç durmadan devam edeceğini hedefinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi olduğunu belirtti.

13 tablodan oluşan sergi , 25 Mayıs’a kadar Keçi Geçti Kafe’de sanat severlerle buluşmaya devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.