ESKİŞEHİR’DE RAP FIRTINASI ESTİ

Tepebaşı Belediyesi’nin katkıları ile ve Burn Energy Drink’in destekleriyle düzenlenen, Burn Battle Zone, Eskişehirliler ile buluştu.

ESKİŞEHİR’DE RAP FIRTINASI ESTİ
13 Mayıs 2018 Pazar 13:36

Moskova, Kiev, Krakow ve İstanbul’dan sonra şimdi de Eskişehir’de gerçekleşen “Burn Battle Zone”da Eskişehirliler gönüllerince eğlenerek dans etti.

Espark AVM yanındaki açık otoparkta düzenlenen konserde, AYBEN, Fate Fat, Sansar Salvo, DJ Sivo, Joker ve Ceza sahne aldı. Eskişehirliler, rap festivali gibi geçen konserde, eğlenerek şarkılara eşlik ettiler.

Tük Rap müziğinin en ünlü isimlerinden Ceza sahnedeyken, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı sahneye davet etti. Başkan Ataç, konseri izlemeye gelenlere seslenerek, “Bugün Burn, Espark  ve Tepebaşı Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği rap festivaline hoş geldiniz. Gerçekten çok eğlenceli, çok renkli bir konser oluyor. Eskişehir’de bir termik santral sıkıntımız var. Yaptırmayacağız arkadaşlar! Yaptırmayacağız. Yolunuz açık olsun arkadaşlar” şeklinde konuştu. Ardından Ataç, Ceza’ya 77 numaralı Eskişehirspor forması hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.