Demir Demirkan IF’te hayranlarıyla buluşacak

Rock müziğin güçlü yorumcularından Demir Demirkan, 13 Haziran’da IF Performance Hall Eskişehir sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

Demir Demirkan IF’te hayranlarıyla buluşacak
02 Haziran 2019 Pazar 23:00

Demir Demirkan Ankara’da İngiliz Edebiyatı okuduktan sonra Los Angeles’a taşındı ve dünyaca tanımış Musicians Insitute’ta öğrenim gördü. 1996’da dönüp yorumcu, şarkı yazarı, gitarist kariyerinin yanı sıra prodüktörlük, film/TV müziği ve orkestral kompozisyon dallarında üretti.

Demirkan, çok yönlü bir müzisyen olmanın yanı sıra birkaç TV dizisi ve uzun metrafj filmde de rol aldı. Solo kariyerinin yanı sıra Painted On Water grubunu kuran Demir Demirkan, grubun ilk albümünde Dave Weckl, Al Dimeola, Alan Pasqua ve Kai Eckhart gibi müzisyenlerle birlikte çalıştı. Demirkan, Painted On Water ile Avrupa ve ABD’de sahne aldı, ABD’de Northwestern Üniversitesi’nden David H. Bell ile bir müzikal yazdı.

Demir Demirkan bugünlerde gitarist, yorumcu, şarkı yazarı, kompozitör ve müzik prodüktörü olarak hayatına devam ediyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.