VALİ ÇAKACAK ESKİ MİLLİLERİ AĞIRLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor” projesi kapsamında, Eskişehir H Tipi Cezaevinde yapılacak etkinliğe katılmak için ilimize gelen eski milli futbolcular; Oğuz Çetin, Ali Gültiken, Hami Mandıralı, Semih Yuvakuran ve Hasan Şaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy’la birlikte, Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti.

VALİ ÇAKACAK ESKİ MİLLİLERİ AĞIRLADI
18 Ağustos 2017 Cuma 12:38

Türk futboluna büyük katkılar sunan milli futbolcuları Eskişehir’de ağırlamanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Vali Çakacak, nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen projenin öneminden bahseden Vali Çakacak, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen bu proje ile Ceza ve İnfaz Kurumlarındaki hükümlü ve tutuklu gençlerin, aktif futbol hayatına nokta koyan efsane futbolcularla beraber vakit geçirmeleri ve gençlerin sosyalleşmesi adına rehabilite edilmesi amaçlanmaktadır. Bu projeye katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Türk futbolunun gelişmesine ve Türk Milli takımın tüm dünyada tanınmasına büyük katkılar sunan futbolculara övgüler yağdıran Vali Çakacak, gençlik yıllarında kendisinin de amatör futbolcu olduğunu söyledi. Milyonlarca insanı heyecanlandıran bir spor dalı olan futbolun her geçen gün daha çok sevildiğini bildiren Vali Çakacak, “Futbolun kitleleri etkileme potansiyeli inanılmaz boyutlara ulaşmıştır. Türk futbolunun daha çok gelişmesi için, futbolun kitleleri peşinden sürükleyen özelliğinin devam etmesi büyük önem arz etmektedir. Bu açıdan genç kitleleri hedef alan bu proje önemli bir çalışmadır. Türkiye’de belli bir yere gelmiş insanların da örnek davranış sergileyerek bu projeye destek vermesi bizim için ayrıca değerlidir ” şeklinde konuştu.
Ziyareti kabulden dolayı Vali Çakacak’a teşekkür eden İl Müdürü Aksoy da, proje hakkında bilgi vererek, “Uygulanacak olan proje kapsamında aktif futbol hayatına nokta koyan efsane futbolcular, düzenlenecek panellerle gençlere tecrübelerini aktaracak ve gençlerle birlikte bir gösteri maçı yapacaklardır” dedi.
Sporun hangi dalı olursa olsun, ülkemizde sporu seven insanları çoğaltmak
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.