SİVİL HAVACILIK MEZUNLARI GÖZALTINDA

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 5 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda, Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinden mezun olan, ülkenin değişik yerlerinde sivil havacılık alanından görev yapan 11 şüpheli gözaltına alındı.

SİVİL HAVACILIK MEZUNLARI GÖZALTINDA
20 Mart 2017 Pazartesi 12:56

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinden mezun olan, ülkenin değişik yerlerinde sivil havacılık alanında görev yapan kişilerle ilgili Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından üçüncü dalga operasyon yapıldı. Eskişehir merkezli, Sakarya, İzmir, İstanbul, Ankara ve Adana illerinde yapılan eş zamanlı operasyonda, aralarında Türk Hava Yolları ve diğer hava yolları şirketlerinde uçak makinistlerinin de bulunduğu 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan 11 şüphelinin Bylock programı kullandığı tespit edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.