KONSEY HAREKETE GEÇTİ

Odunpazarı Kent Konseyi Hamamyolu Çalışma Grubu, Hamamyolu projesi kapsamında belediyeyi, üstlenici firmayı ve esnafı bir araya getirmeyi planlıyor.

KONSEY HAREKETE GEÇTİ
13 Ocak 2017 Cuma 16:39

Odunpazarı Kent Konseyi Hamamyolu Çalışma Grubu, tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Odunpazarı Kent Konseyi Hamamyolu Çalışma Grubu olarak, Hamamyolu’nda Urban Deck projesinin gerçekleştirilmesi aşamasında sivil inisiyatif olan Odunpazarı Kent Konseyi,  Hamamyolu’nda yaşayan ticaret, yöneticilik yapan Odunpazarı Kent Konseyi gönüllüleri katılımlarıyla sürece en başından beri dahil olmaktadır. Bundan sonraki süreçte ise Hamamyolu esnafını etap çalışmalarına göre Hamamyolu düzenlemesinde bir araya getirerek, üstlendiğimiz bilgilendirme, bilinçlendirme köprü vazifesini gerçekleştirmek için düzenlemeyi yapan belediye ve üstlenici firmayı Hamamyolu esnafı ve ilgililer ile buluşturacağımızı kamuoyuna duyururuz.”
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.