İREM SPOR, EGE TRAMVAY İSTEDİ

23 Nisan kutlamaları çerçevesinde valilik koltuğuna oturan İrem Eyrek, spor yapmak için daha fazla zaman isterken, Ege Erten ise tramvay yollarının uzatılması isteğini dile getirdi.

İREM SPOR, EGE TRAMVAY İSTEDİ
23 Nisan 2017 Pazar 11:31

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 97. Yıl Kutlama programı çerçevesinde, öğrenciler İrem Eyrek ve Ege Erten sırasıyla Valilik koltuğuna oturdu. Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret eden Milli Zafer İlkokulu 3-F öğrencisi İrem Eyrek ve Özel Atayurt Okulları 5-C öğrencisi Ege Erten oturdukları Valilik koltuğunda isteklerini dile getirdi.
 
Daha fazla spor
 
Koltuğa ilk oturan Milli Zafer İlkokulu 3-F öğrencisi İrem Eyrek, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konulacak olan tam gün eğitimin öğrencilere daha çok spor yapma zamanı vereceğini söyledi. Park ve bahçe alanlarının arttırılmasını isteyen öğrenci Eyrek, her okulda ise spor salonu olması gerektiğini belirtti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “Oyun Başlasın” programına çocuklar olarak büyük destek verdiklerini kaydeden öğrenci Eyrek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nın tüm çocuklara barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diledi.
 
Tramvay her yere erişsin
 
Yapımı hızla devam eden Şehir Hastanesi’nin Eskişehir için çok büyük bir hizmet olduğunu aktaran Özel Atayurt Okulları 5-C öğrencisi Ege Erten ise, sportif amaçla yapılan yatırımlarında biran önce tamamlanmasını istedi. İlimizde yaşanan trafik sorununa da değinen öğrenci Erten, tramvay hatlarının ise şehrin her yerine ulaşmasını temenni etti. Eskişehirspor’u Süper Lig’de görmek istediğini söyleyen öğrenci Erten, Suriye’de yaşanan drama duyarsız kalmayarak, bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı kutladı.
Sporun içinde var olan kazanma azminin bazen aşırı sevince dönüştüğünü, yaşanan güzelliklerin birlik ve beraberliğimizi bozmamasını isteyen öğrenci Erten, “Spor müsabakalarındaki şiddet olayları çocukları yanlış yönde etkileyebilir” dedi.  
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.