Hükümlü sayısını açıkladı!

Adalet Bakanı Bozdağ: “Uyuşturucu suçları kapsamında ceza infaz kurumlarında bulunan hükümlü sayısının, 2015 yılında 24 bin 615 olduğu anlaşılmıştır” dedi.

Hükümlü sayısını açıkladı!
27 Aralık 2016 Salı 10:25

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 2014 yılında Türk Ceza Kanunu'nda (TCK) yapılan düzenlemelerle uyuşturucuyla mücadele kapsamında verilen cezaların arttırıldığını belirtti.  Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’nun uyuşturucuyla mücadele ile ilgili soru önergesine yazılı olarak cevap verdi.Uyuşturucu madde yetiştirilmesi, kullanımı veya satışı ile ilgili cezaların son 2 yılda arttırıldığını belirten Bozdağ, Uyuşturucu ile Mücadele Acil Eylem Planı kapsamında tedavinin özendirilmesi, etkinleştirilme ve kolaylaştırılması sağlandığı ve daha etkin bir denetimli serbestlik süreci uygulaması yapıldığını vurguladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.