ATAÇ'IN ZİYARETİ ORTAMI GERDİ

Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın Alpu’ya gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili konuştu.

ATAÇ'IN ZİYARETİ ORTAMI  GERDİ
10 Ocak 2017 Salı 11:57

Ataç’ın geçtiğimiz hafta Alpu’ya yaptığı ziyaret çok konuşuldu. Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş, ilçe sakinlerinin Ataç’tan yol talebini ve ziyaretini değerlendirdi.
Demirtaş: “Rafet Demirtaş’ı ne kadar kötüleyebiliriz, ne kadar çok yıpratabiliriz dertleri bu.  Sen ilçe belediye başkanısın, ben de ilçe belediye başkanıyım. Ben Ahmet Bey’i gördüğüm zaman ayağa kalkıyorum. Benim Tepebaşı ilçesi için ağzımdan bir tek kelime çıkmış mı? Benim ilçeme hizmet gelmiş. Doğalgaz gelmiş. Doğalgaz çalışmaları 12’inci ayda bitti. Bu zamana kadar kazılan yerlerin bu kadar kısa sürede tamiratı mümkün mü? Aralık’ın 28’inde de Alpu ilçesinin kanalizasyonu için ihaleye çıkıldı.  Haziran da kanalizasyon yapılacak. Bu kadar hizmet gelirken, bu çamurdan bu kadar ağlamanın sızlamanın, benim ilçeme gelip de ‘Başkan bizi çamurdan kurtar’ kelimeleri sarf etmek ne kadar yanlış.  Ahmet Ataç benim gururumla oynadı. Ne söylesem azdır. Kin duyuyorum içimden. Abi diye saygı gösterip, ceketimi ilikliyordum. Gerçekten bir beyefendiydi.  Ama şu yaptığı hareket, beni çok üzdü. Amaçları beni kötülemek.  Alpu’ya gelmesiyle benim gururumla oynadı. Sen Tepebaşı’na bak. Tepebaşı bölgesi çukurlardan geçilmiyor. Ne karışıyorsun alemin ilçesine. Sen Büyükşehir Belediye başkanı adayı isen, adaylığını açıklar gelirsin.  Ahmet Ataç’ın böyle bir ziyaret gerçekleştirmesi yanlış. Bir eve gitmesi de yanlış.  Ahmet Ataç’ın hakkı değil” ifadelerini kullandı.  
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.