TEPEBAŞI AKADEMİ'DEN "SIFIR ATIK  PROJESİ’NE " TAM DESTEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın önderliğinde başlatılan "Sıfır Atık Projesi"ne Tepebaşı Akademi'den tam destek geldi. 

TEPEBAŞI AKADEMİ'DEN "SIFIR ATIK  PROJESİ’NE " TAM DESTEK
09 Mart 2019 Cumartesi 12:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın önderliğinde başlatılan "Sıfır Atık Projesi"ne Tepebaşı Akademi'den tam destek geldi.  Bugünlerimiz, yarınlarımız, çocuklarımız, geleceğimiz için yaşanabilir Eskişehir, yaşanabilir Türkiye için başlatılan "25 mavi kapak getiren herkese bez çanta hediye" diyen Tepebaşı Akademi projesi 7'den 70'e herkesin ilgisini gördü. Dernek Başkanı  İbrahim Yılmaz Kaynarca, "Gönüllü arkadaşlarımızın, özverili çalışmaları ile, geri dönüşümün önemine bir kez daha dikkat çekmek istedik. Eskişehir'i seviyoruz ve güzelleştirmek için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.