TEKSAN GİRİŞİ KAPANDI, ESNAF MAĞDUR OLDU

Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından Şehir Hastanesi’nin ulaşımının sağlanması için yapılan yol çalışmaları sırasında TEKSAN ile OSB’ye girişlerin kapatılması dolayısıyla çok sayıda esnaf mağduriyet yaşadı.

TEKSAN GİRİŞİ KAPANDI, ESNAF MAĞDUR OLDU
05 Temmuz 2018 Perşembe 20:01

Yanlış bilgilendirmeden kaynaklandığı belirtilen sorunla ilgili TEKSAN esnafı AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ve Harun Karacan’a ulaşarak yaşanan durumu bildirdi. 

Nabi Avcı esnafı olumsuz etkileyen sorunla ilgili hemen devreye girerek Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’la görüşerek, esnaf ve sanayicilerin mağduriyetinin giderilmesi için ilgisine ve talimatına ihtiyaç olduğunu bildirdi. Ulaştırma Bakanı’nın da devreye girmesi ile sorun çözülerek yolun tekrar ulaşıma açılması sağlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep yildiz - 6 yıl önce
Bu yapılan çifte standart oluyor teksanin karayollarina bağlıdır başkanın yolu nereye bağlı arasında 15 km var teksana var baksana yok baksan sanayi sitesindede çalışan binerde kişi var