TARİHİMİZİN EN BÜYÜK İHANETLERİNDEN BİR TANESİ

Eskişehir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla organize edilen programa binlerce vatandaş katıldı.

TARİHİMİZİN EN BÜYÜK İHANETLERİNDEN BİR TANESİ
16 Temmuz 2019 Salı 00:23

Eskişehir Valiliği tarafından Valilik Meydanında 15 Temmuz kapsamında program düzenlendi. Programa, Vali Özdemir Çakacak, Garnizon Komutan Vekili Korgeneral Mehmet Özlü, Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı, Harun Karacan ve Metin Nurullah Sazak, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, BBP il Başkanı Şaban Bozbal,  İl Emniyet Müdür Engin Dinç, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Tuncay Döğeroğlu, İl Müftüsü Bekir Gerek ve binlerce vatandaş katıldı.

Etkinlikte konuşan Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, "15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ eli ile darbe girişimi adı altında sinsi, planlı ve kanlı bir işgal girişimine maruz kaldık. Tarihimizin en büyük ihanetlerinden birisine şahitlik ettiğimiz 15 Temmuz gecesini, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde demokrasimiz, milli irademiz ve bağımsızlığımız için sokaklara, meydanlara, havalimanlarına çıkan aziz milletimiz kanunsuz emre uymayan silahlı kuvvetlerimizin şerefli personeli ile kahraman polislerimiz ile kahraman jandarmamız ile birlikte şanlı bir diriliş destanına çevirdi. Bizler, bu gece o menfur girişimin 3. yılında ay yıldızlı bayraklarımız ve her görüşten insanımız ile birlikte ve beraberlik ruhu içerisinde meydanları doldurarak darbenin arkasındaki hain odaklara en anlamlı cevabı bir kez daha vermiş oluyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.