'SU MATİK'LER YAYGINLAŞIYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni Su Yükleme Noktaları’nı hizmete sunmaya devam ediyor. Son olarak 4 mahallede daha Su Yükleme Noktası hizmet vermeye başladı.

'SU MATİK'LER YAYGINLAŞIYOR
26 Temmuz 2018 Perşembe 15:41

ESKİ, vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla su yükleme noktalarının sayısını arttırmaya devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda son olarak Sümer Mahallesi Muhtarlık yanında, Kumlubel Mahallesi’nde Kumlubel Parkı yanında, Şirintepe Mahallesi’nde muhtarlık yanında, Paşa Mahallesi’nde ise Malhatun Parkı yanında su yükleme noktalarının hizmet vermeye başladığını ifade eden ESKİ yetkilileri, vatandaşların 7/24 su yükleme noktalarından hizmet alabileceğini ifade ettiler.

Su Yükleme Noktalarının sayısının ilerleyen günlerde daha da artacağını ifade eden yetkililer, Çankaya Mahallesi, Karapınar Mahallesi ve Üniversite Evleri için de planlama çalışmalarının sürdüğünü belirttiler.

Yeni Su Yükleme Noktalarının hizmet vermeye başlaması hakkında görüşlerini bildiren Kumlubel Mahalle Muhtarı Ahmet Mandacı “Mahallemin ihtiyacı su doldurma cihazı olsun, asfalt olsun, tretuvar olsun, ne ihtiyacımız varsa biz iletiyoruz sağ olsun Büyükşehir Belediyemiz de ne gerekiyorsa yapıyor. Her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. En büyük ihtiyacımız sumatikti onu da yaptılar çok sağ olsunlar” dedi.

Sümer Mahallesi Muhtarı Ahmet Ataklı ise “ Belediyemiz sayesinde çok ihtiyaç duyduğumuz sumatik cihazı ayağımıza geldi. Normalde bu ihtiyacımızı mobil şube ile karşılıyorduk fakat şimdi 7 gün 24 saat ihtiyacımızı karşılayabileceğiz. Bu nedenle başta Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen olmak üzere mahalle sumatiklerimiz için tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.