SELAMİ ŞAHİN IF PERFORMANCE HALL'DE

Fantezi müziğin sevilen isimlerinden, Selami Şahin, 27 Nisan Cumartesi saat 21:00'de IF Performance Hall Eskişehir sahnesinde sevenleri ile buluşuyor. 

SELAMİ ŞAHİN IF PERFORMANCE HALL'DE
23 Nisan 2019 Salı 16:26

Fantezi müziğin sevilen isimlerinden, “Alışmak Sevmekten Zor, Ben Bir Tek Kadın Sevdim, Ben Sevdalı Sen Belalı, Boş Vere Boş Vere, Bulamazsın, Dostlarım (İçkim & Sigaram), Eskimeyen Dost, Gitme Sana Muhtacım, Gözler Kalbin Aynasıdır, Hesabım Var, Islak Mendil, Kadere Şikayetim Var, Namert Olayım, Ne Duamsın Ne Bedduam, Özledim, Sen Mevsimler Gibisin, Seni Sevmediğim Yalan, Senin Olmaya Geldim, Seninle Başım Dertte, Sensiz Olmuyor, Tanımam Senden Başka, Tanrım, Tapılacak Kadınsın, Ya Seninle Ya Sensiz” gibi gönüllerde taht kuran şarkılara imza atan Selami Şahin, 27 Nisan Cumartesi saat 21:00'de IF Performance Hall Eskişehir sahnesinde sevenleri ile buluşuyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.