ODUNPAZARI’NDA AKŞAMLAR BİRLİKTE GÜZEL 

Odunpazarı Belediyesi’nin mahallelerde etkinlikleri artırmak ve mahallelere canlılık kazandırmak için düzenlediği Akşamlar Birlikte Güzel Etkinliği, Osmangazi Mahallesi’ndeki Kanlı Kavak Parkı’nda devam etti.

ODUNPAZARI’NDA AKŞAMLAR BİRLİKTE GÜZEL 
07 Eylül 2019 Cumartesi 12:03

Odunpazarı Belediyesi’nin mahallelerde etkinlikleri artırmak ve mahallelere canlılık kazandırmak için düzenlediği Akşamlar Birlikte Güzel Etkinliği, Osmangazi Mahallesi’ndeki Kanlı Kavak Parkı’nda devam etti.  Konserden, film gösterimi ve dans gösterisine birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Akşamlar Birlikte Güzel Etkinliği, 7 Eylül Cumartesi Günü 20.30’daErenköy Mahallesi Sezai Aksoy Halk Merkezi Bahçesi’nde gerçekleştirilecek konser ile devam edecek. Akşamlar Birlikte Güzel Etkinliği, Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Kanlı Kavak Parkı’nda gerçekleştirilen film gösterimi ile devam etti. Çekimleri Odunpazarı’nda yapılan Cenaze İşleri adlı filmin gösteriminin yapıldığı etkinliğe, vatandaşlar yoğun ilgin gösterdi. Vatandaşların açık havada film izleme keyfini doyasıya yaşadığı etkinlikte Odunpazarı Belediyesi, patlamış mısır ve gazoz ikram etti.

AKŞAMLAR BİRLİKTE GÜZEL ETKİNLİĞİ YKSM MÜZİK TOPLULUĞU KONSERİ İLE DEVAM EDECEK
7 Eylül Cumartesi Günü Erenköy Mahallesi’nde bulunan Sezai Aksoy Halk Merkezi Bahçesi’nde saat 20.30’da YKSM Müzik Topluluğu Konseri ile devam edecek. Akşamlar Birlikte Güzel Etkinlikleri kapsamında 13 Eylül Cuma Günü Gündoğdu Mahallesi Ersin Çakal Parkı’nda, 14 Eylül Cumartesi Günü ise Emek Mahallesi Amigo Orhan Halk Merkezi’nin  yanında bulunan Baştürk Parkı’nda saat 20.30’da YKSM Müzik Topluluğu Konseri düzenlenecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.