O HİZMETLER SÜRECEK

Büyükerşen sokağa çıkma yasağı ilanı ardından Eskişehirlilere seslendi

O HİZMETLER SÜRECEK
11 Nisan 2020 Cumartesi 00:42

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilanı ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Eskişehir büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Sevgili Eskişehirliler; 10-12 Nisan tarihleri arasında sokağa çıkma yasağı nedeniyle tramvaylarımız çalışmayacak olup, toplu taşıma hizmetimiz kamu görevlileri başta olmak üzere istisna kapsamında olan vatandaşlarımız için otobüslerimiz ile sağlanacaktır.

Bu süreçte ekmek ihtiyaçlarınızı giderebilmek için Kalabak Suyu saka araçlarımız, el değmeden üretilen ve poşetlenen Halk Ekmek’i sizlere ulaştıracaktır.

‪Lütfen panik değil, sağ duyulu olalım!” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ERTUGRULMERIC - 4 yıl önce
BAŞKANIM ALLAHIMSANA UZUN OMUR VERSIN SEN HERSEYIN HAYIRLISIYLA USTESINDEN GELIRSIN ESKISEHIR HALKINI AC BIRAKMASSIN SELAMVESAYGILAR SUNAR ELLERINDEN OPERIM
Avatar
Hayrettin Cınar - 4 yıl önce
Teşekkür başkanım sen bitanesin eskişehirimizin gururusun.Yaptığın hizmetleri inkar eden varsa Allaha havale ediyorum. Dünya eskişehirimizi senin vermiş olduğun hizmetlerin sayesinde tanıdı.benim yakınım yurtdışından geldi misafir olarak eskişehirimizi gezdirdim ve ağzı inanınki başkanım açık kaldı. Ve dediki helal olsun hocaya gerçekten eskişehir neydi ney olmuş dedi.vermişolduğun hizmetler için teşekkür ediyorum hocam hakkını helal ed benden yana sana helal olsun hocam. Allahsağlıklı uzun ömürler versin hocam saygılarımla