KANLIPINAR TAMAM SIRA DA FİDANLIK VAR!

Bakan Eroğlu, ‘bilimsel çalışmalar yapılacak’ diye Odunpazarı Belediyesi’ne verilmeyen Ömür’deki Orman Fidanlığındaki mesire yerini kendilerinin işleteceğini söyledi.

KANLIPINAR TAMAM SIRA DA FİDANLIK VAR!
22 Ekim 2017 Pazar 16:00

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, DSİ ile Odunpazarı Belediyesi arasında gerilime neden olan ve belediyenin elinden alınarak DSİ’nin kendi işleteceği Şehr-i Derya Parkı’nı açtı. Eroğlu, yıllar sonra yine aynı parkın açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Eroğlu, açılışta yaptığı konuşmasında, Ömür’de, Orman Genel Müdürlüğü’ne ait olan Orman Fidanlığı içindeki mesire yerini kendilerinin işleteceğini açıkladı. 2016 yılında 30 yıllığına Odunpazarı Belediyesi’ne kiralanan, sonrasında ise ‘bilimsel çalışmalar yapılacak’ diyerek ihalesi iptal edilen Fidanlıkla ilgili şunları söyledi: “Türkiye’ni en büyük fidanlığı Eskişehir’de. Fidanlığı devlet işletsin diye talimat vereceğim. Bakalım hangimiz daha iyi işleteceğiz, vatandaşa soracağım.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.