Hayatını kaybeden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Arkadaşının silahının kazaen ateş alması sonucu vefat eden Şırnak Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Önder Arslan memleketi Eskişehir'de toprağa verildi

Hayatını kaybeden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı
16 Mayıs 2018 Çarşamba 09:25

Arkadaşının silahının kazaen ateş alması sonucu vefat eden Şırnak Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Önder Arslan memleketi Eskişehir'de toprağa verildi.

Şırnak'taki işlemlerinin ardından Eskişehir'e getirilen Arslan'ın cenazesi, Reşadiye Camisi'nde kılınan namazın ardından Asri Mezarlık'ta defnedildi.

Cenazeye, uzman çavuş Arslan'ın babası Doğan ve annesi Hüsne Arslan, yakınlarıyla Eskişehir vali yardımcıları Bekir Şahin Tütüncü ve İsmail Soykan, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.