Eskişehir Seyitgazi İlçe Halk Eğitim Müdürü Yalçın Altan Özkan yaşamını yitirdi

Eskişehir Seyitgazi İlçe Halk Eğitim Müdürü Yalçın Altan Özkan, bir süredir tedavi gördüğü Şehir Hastanesinde vefat etti.

Eskişehir Seyitgazi İlçe Halk Eğitim Müdürü Yalçın Altan Özkan yaşamını yitirdi
25 Kasım 2020 Çarşamba 12:38

Öğretmenliği süresince birçok başarılı çalışmalara imza atan Özkan, son olarak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü yürütüyordu. Covid 19 tedavisi gören Özkan, 24 Kasım öğretmenler gününde vefat etmesi sevenlerini derinden etkiledi. Sosyal medya üzerinden sevgilerini dile getiren İbrahim Cıracı;"Her yönüyle örnek aldığım, babam gibi saydığım değerli müdürüm, inanmak istemiyorum... Mekanı cennet olsun inşallah" diye belirtti. Emekli öğretmen İsmail Eryılmaz ise; "Şu anda meslektaşım öğretmen Yalçın Altan Özkan'ın vefatını öğrenmiş bulunmaktayız. Böyle anlamlı günde ne kadar zamansız çok üzgünüm. Allah'tan rahmet diliyorum. Eğitim camiasının başı sağ olsun. Yakınlarına başsağlığı diliyorum" diye belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın Köroğlu - 3 yıl önce
Mekanı Cennet Olsun.Sevenlerine Dostlarına Baş Sağlığı adiliyorum.
Avatar
Osman SELEN - 3 yıl önce
Güzel insan, değerli arkadaşım erken ayrıldın , mekanın cennet olsun. Yakınlarına Allah sabır versin.