EOSB İtfaiyesi güven veriyor

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi itfaiyesi 7 gün 24 saat görevinin başında.

EOSB İtfaiyesi güven veriyor
17 Mayıs 2018 Perşembe 16:35

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, içinde yer alan fabrikalar düşünüldüğü zaman yüksek yangın riski taşıyan yerlerden biridir. Geçtiğimiz günlerde katılımcılarımızda meydana gelen yangın bu konunun önemini bir kez daha öne çıkarttı.

Fabrikalardaki yangınlara, kontrolden çıkmadan müdahale etmek hayati önem taşıyor ve bu da ancak profesyonel bir ekip ile yapabiliyor. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde bulunan EOSB İtfaiyesi hemen her türlü yangına müdahale edebilecek modern araç ve ekipmanları, profesyonel ve özverili ekibi ile Organize Sanayi Bölgesine güven veriyor.

EOSB İtfaiye Birimi OSB’de talepte bulunan firmalara yangın eğitimleri de veriyor. Eğitimler sonunda tatbikatlar ile olası yangın risklerine ilk müdahale usulleri gösteriliyor.

EOSB İtfaiyesi, Eskişehir Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ile de karşılıklı yardımlaşma ve koordinasyon içerisinde bulunarak Eskişehir halkının güven içinde yaşamalarını sağlamaya çalışıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.