EMNİYETTEN ÖNEMLİ UYARI

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşların ramazan bayramını, huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için, şehir içi ve şehirler arası güzergahlarda trafik denetimi yapacak.

EMNİYETTEN ÖNEMLİ UYARI
31 Mayıs 2019 Cuma 15:54

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “31 Mayıs Cuma gününden itibaren Bayram öncesi ve Bayram süresince, Alışveriş merkezleri, Pazar yerleri ve mağazalar ile halkımızın yoğun olduğu ana arterlerde, Tren Garı, Otobüs Terminali ve Mezarlıklarda,  Bayram Namazı için Camilerde, ve tüm il genelinde asayişi sağlamak için gerekli tedbirler alınmış, Şehir içi ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerimiz, tüm personeli ile vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde seyahatlerini temin etmek maksadı ile şehir içi ve şehirler arası güzergahlarda trafiği sürekli denetleyerek, trafik akışını güvenlik içerisinde sağlayacak şekilde planlamalarını yapmışlardır” denildi.

Müdürlük ayrıca hırsızlık konusunda vatandaşları uyararak, “Vatandaşlarımızdan tatilini ikametleri dışında geçirecek olanların ev ve işyerinden hırsızlık olaylarına karşı tüm tedbirleri alarak, ev ve işyerlerinin kapı pencerelerinin sıkı kontrolden geçirmelerini, İkametlerinden ayrılırken değerli takı ve eşyalarını yanlarına almalarını ya da güvenli bir yere bırakmalarını tavsiye ederiz” ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.