Büyükşehir’den yeni otoparklar geliyor

Başkan Büyükerşen kısa bir süre önce Hoşnudiye Mahallesi’nde hizmete giren yaklaşık 300 araçlık Garpark Otoparkında incelemelerde bulundu. Büyükerşen, Eskişehir’e birbiri ardına katlı otoparklar kazandırdıklarını hatırlatarak “kısa bir süre içinde 3 yeni otoparkı daha hizmete sunduk. Çok yakında 3 otopark daha yapacağız” dedi.

Büyükşehir’den yeni otoparklar geliyor
27 Aralık 2018 Perşembe 15:59

Kentte hızla artan araç sayısına paralel olarak bir biri ardına modern ve çevreci otoparkları hizmete sunan Büyükşehir Belediyesi, yeni otoparklar için de çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz ay hizmete giren Garpark otoparkında incelemelerde bulunan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, şehrin dört bir yanında otoparklar yapmaya aralıksız şekilde devam ettiklerini vurguladı. Sadece bu yıl açılan otoparkların yaklaşık 1500 araç kapasiteli olduğuna dikkat çeken Büyükerşen, otopark yapmaya aynı hızla devam edeceklerini ifade etti. Büyükerşen “Kurtuluş Mahallesi’nde Adliye Sarayı yanında 367 ve Hoşnudiye Mahallesi’nde 241 araçlık otoparkın ardından Tren Garı’na yürüme mesafesinde bulunan 261 araçlık Garpark Otoparkı hizmet vermeye başladı. Şehrimize hayırlı olsun. Ayrıca Bağlar’da yeni otopark projelerine daha başladık. Bu bölgede 2 yeni alanda daha büyük otoparklar planladık. Çok yakında onların inşaatına da başlayacağız. Eskişehir otoparkları ile de sorunsuz bir kent haline geliyor” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.