(BEBKA) Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Zeki Durak, Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Zeki Durak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

(BEBKA) Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Zeki Durak,  Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti
17 Ekim 2020 Cumartesi 13:27

Bursa, Eskişehir ve Bilecik illerinde kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasında koordinasyon ve işbirliğini geliştirerek kalkınmaya yön veren, yerel sorunlara yine yerel odaklı çözümler sunan BEBKA'da genel sekreterlik görevine atanan Doç. Dr. Muhammed Zeki Durak, Başkan Büyükerşen'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce'nin de katıldığı görüşmede, Durak BEBKA'nın çalışmaları hakkında Başkan Büyükerşen'e bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen ise yeni görevi dolayısıyla Muhammed Zeki Durak'ı tebrik ederek başarı dileğinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.