Başkan Kurt engelli vatandaşlarla buluştu

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir İşitme Engelliler Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Engelli vatandaşlar için ellerinden gelen tüm özveriyi sarf ettiklerini belirten Kurt, “Her adımı sizleri dinleyerek atıyoruz” dedi.

Başkan Kurt engelli vatandaşlarla buluştu
05 Şubat 2019 Salı 14:02

Dernek binasında yapılan toplantıya Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra Eskişehir İşitme Engelliler Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği başkanı İsmail Tek ve dernek üyeleri katıldı.

Başkan Kurt dernek binasında yaptığı konuşmasında Odunpazarı Belediyesi çalışanlarının büyük bir çoğunluğunun işaret dilini öğrendi. Başkan Kurt, “Odunpazarı Belediyesi’ne gelen engelli arkadaşlarımız hiçbir sıkıntı yaşamıyor. Bu yeter mi tabii ki de yetmez daha farklı işler yapmalıyız. Engelliler için bir merkez yaptık. Yenikent’te Seramik Park olarak bilinen yeri engelli vatandaşlarımız için tahsis ettik. Burada her ayın son Cuma günü engelli dernekleri toplantı yapıyor. Biz de ne eksiğimiz varsa onları dinleyerek yardımcı olmaya çalışıyoruz. Belediyelerin birinci işi beldesinde yaşayan insanları rahat ettirmek. Birçok insan farklı engellerle mücadele ediyor.. Sizin rahat çalışabilmeniz spor yapabilmeniz ve Odunpazarı’nda rahat yaşayabilmeniz için de elimizden geleni yapıyoruz, bundan sonra da yapmaya devam edeceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.