ODUNPAZARI'NDA YAŞAYANLARA İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Demiryolu İş Sendikası Mensupları Tüketim Kooperatifi (EDİ-KOOP) ile protokol imzalayarak Odunpazarı Bölgesi’nde yaşayan vatandaşların alışveriş yaparken kasada indirim kazanmasını sağladı.

ODUNPAZARI'NDA YAŞAYANLARA İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ
28 Ocak 2018 Pazar 13:29

Odunpazarı Belediyesi ile EDİ-KOOP arasında imzalanan bu protokol 5 yıl boyunca geçerli olacak. Odunpazarı İlçesi sınırları içinde yaşayan tüm vatandaşlar ile Odunpazarı Belediyesi çalışanlarını kapsayan bu protokolden yararlanmak isteyen vatandaşların ise sadece Odunpazarı Belediyesi tarafından verilecek olan “indirim kartına” sahip olması gerekiyor.

NORMAL DÖNEMLERDE KASADA YÜZDE 5 İNDİRİM!

Odunpazarı Belediyesi ve EDİ-KOOP arasında imzalanan protokol ile Odunpazarı İlçesi sınırları içinde yaşayan vatandaşlar, EDİ-KOOP mağazalarında kooperatifin indirim dönemlerinde yüzde 2, kooperatifin indirimlerinin olmadığı normal dönemlerde yüzde 5 indirim kazanacak.  Bu indirimler, EDİ-KOOP’un mevcut 6 mağazasında ve bundan sonra açacağı mağazalarda geçerli olacak.

Odunpazarı İlçe sınırları içinde yaşayan vatandaşların faydalanacağı bu indirim tutarları tütün ve kontör ürünlerini kapsamazken, indirimler toplam alışveriş tutarı üzerinde gerçekleştirilecek.

İNDİRİM KARTI İÇİN BAŞVURULAR HALK MERKEZLERİ VE HALK MASASI’NA YAPILACAK

İndirim kartına sahip olmak isteyen vatandaşların, indirim kartı başvuru formlarını doldurması gerekiyor. Vatandaşlar, indirim kartı başvuru formlarını 5 Şubat 2018 Pazartesi Gününden itibaren Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 11 Halk Merkezi’nden ve Halk Masası’ndan temin edebilirler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.