Müjdeli haber yakında

AK Parti'nin seçim beyannamesindeki "Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle emeklilerin uygun koşullarla konut sahibi yapılacağı" vaadi üzerine Eskişehir’de 13 bin emekli, ev sahibi olmak için başvuru yaptı.

Müjdeli haber yakında
12 Şubat 2017 Pazar 16:26

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Arif Duru, TOKİ ile dernekleri arasında yapılan protokol hakkında bilgi verdi. Duru, dernek olarak kendilerinden istenen tüm koşulları yerine getirdiklerini aktararak, müracaat işlemlerinin tamamlandığını belirtti. Bugüne kadar 13 bin üyelerinin ev sahibi olarak kendilerine başvuruda bulunduğunu ifade eden Duru, “Kültür ve Turizm Bakanımız Nabi Avcı başta olmak üzere Milletvekillerimiz ve Valimiz yapılacak toplu konutların takipçisi. Mamuca yolu üzerinde 64,74 bin metrekarelik arsanın tahsis işlemi de tamamlandı. Toplu Konut İdaresi bu konuda çalışma yürütüyor. Önümüzdeki günlerde üyelerimize müjdeli haberi vereceğiz” dedi. Emekli vatandaşların konut hayalinin bir an önce gerçekleşmesi için mücadele ettiklerini de dile getiren Duru” Eskişehir de yapılacak emekli konutlarını inşaatının bir an önce başlaması için girişimlerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.