Kunduracı: Üretim Yönetimi kritik öneme sahip

Eskişehir Sanayi Odası’nda (ESO) düzenlenen Üretim Yönetimi etkinliğinde; Süreç, Makina ve İnsan Yönetimi derinlemesine konuşuldu.

Kunduracı: Üretim Yönetimi kritik öneme sahip
15 Ocak 2018 Pazartesi 14:54

Toplantının açılışında konuşan ESO Meclis Başkanı İsmail Kunduracı, “Üretim süreçleri ve bunun iyi yönetilmesi işletmeler için kritik önem taşımakta. Başarının anahtarı da bu süreçleri iyi bilmekten geçiyor. Bugün salonun doluluğundan da görüyoruz ki firmalarımız bunun çok ciddi farkında. Etkinlik ve bu eğitim çalışması hepimiz için faydalı olacaktır” dedi.

ESO Meclis Başkanı İsmail Kunduracı’nın yaptığı açılış sonrasında söz alan Türkiye’nin önemli Ekonomi Danışmanlarından Hikmet Baydar konu hakkında detaylı bilgiler verdi.

Baydar, hedef kitlenin tanımlanması ile başlayan süreçlerden tedarikçi ilişkilerine, maliyetleri düşürerek üretimi hızlandıracak makine ve yatırımlara kadar çok çeşitli alanlara sahip üretim yönetimi içeriğini detayları ile açıkladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.