İRANLI İŞ ADAMLARI ESKİŞEHİR'DE

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin ihracatını geliştirmek ve Eskişehir’in küresel ticaretini artırmak için düzenlediği uluslararası organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi. ETO, Ekonomi Bakanlığı’nın desteği ile İran’ın önde gelen üreticilerinin satınalma heyetlerini Eskişehirli yan sanayi firmaları ile bir araya getirdi.

İRANLI İŞ ADAMLARI ESKİŞEHİR'DE
22 Mayıs 2017 Pazartesi 14:01

Tahran ve Tebriz’de beyaz eşya ve ev gereçleri üretimi yapan firmalar satınalma yapabilmek için Eskişehirli üreticilerle birebir görüşmeler gerçekleşti. ETO’nun ev sahipliğinde 22 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşen görüşmelere ETO Başkanı Metin Güler de katılım sağladı.

Güler “Eskişehirli firmalar bu fırsatı değerlendirmeli”

Birebir görüşme öncesinde Eskişehirli firmalarla bir araya gelen ETO Başkanı Metin Güler, satınalma heyetinin İran’ın beyaz eşya sektörü piyasasının yaklaşık % 70’ine hakim olduğunu belirterek, Eskişehirli firmaların bu fırsattan yararlanması ve satışını artırması gerektiğini dile getirdi. Eskişehir’in 5 milyar dolar ihracat hedefini gerçekleştirebilmesi için küresel pazardaki ülke çeşitliliğini artırması gerektiğini kaydeden Güler, ETO olarak bu hedef doğrultusunda Eskişehirli üreticilerle öncülük etmeye devam edeceklerini söyledi.
 

İran’dan 12 beyaz eşya firması görüşmelere katıldı

Birebir görüşmelere İran’da beyaz eşya sektöründe üretim yapan Pars Appliance Manupacturing Company, Donar Home Appliance, Leader Home Appliance Industry Company,  Soozan Industrial Group, Himalia Company, Entekhab Industrial Group, Haier, Snowa, Daewoo Electronics and Techno, Sepehr Electric Company, Company Taknvgaz Tacno Gas, Everest Company, Mahyan Industrial Group, Cablevaran Industrial Group, Silwan Company şirketlerinin yöneticileri katıldı. İranlı heyet satınalma görüşmelerine 23 Mayıs Salı günü fabrika ziyaretleri ile devam edecek. 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.