Harun Karacan ESO’da sanayicilerle bir araya geldi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Eskişehir Sanayi Odası’nda (ESO) sanayicilerle bir araya geldi.

Harun Karacan ESO’da sanayicilerle bir araya geldi
03 Haziran 2018 Pazar 11:12

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Karacan’a sanayicilerin talep ve önerilerini aktararak, “İhracatla ama nitelikli ihracatla büyümek istiyoruz. Şehrimizin geleceği bu yönde diğer yandan mesleki eğitim konusu olmazsa olmazlarımızın başında. Bu konuda da gelişme kaydetmek istiyor ve çalışıyoruz” dedi. 
ESO Meclis Salonunda konuşan Harun Karacan ise sanayici ve ticaret erbabının beklentilerini iyi bildiğini ve onların yanında olarak her türlü desteği verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini vurguladı. 
BAŞARILI OLAMAYACAKLAR
Türkiye’nin üstünde çok ciddi oyunlar oynandığını söyleyen Karacan, “Herkes 24 Haziran’a kitlenmiş durumda. Siz iş adamısınız bilirsiniz sanayi ve ticaret istikrarı sever, en ufak bir belirsizlik ekonomiyi etkileyebilir. Yurtdışında birileri Türkiye’nin başarısız olması için çabalıyor. Ama bunda başarılı olamayacaklar. Çünkü 24 Haziranda çok güzel bir sonuç alınacak Allah’ın izniyle. Çünkü 70’li, 80’li ve 2000’li yılların değerlendirmesini iyi yapan vatandaşımız da istikrardan yana” diye konuştu.  
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.