ETO VE MİLLİ EĞİTİM EL SIKIŞTI

Eskişehir Ticaret Odası ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü düzenlenen hijyen ve mesleki eğitimlerin devam ettirilebilmesi için protokol imzaladı.

ETO VE MİLLİ EĞİTİM EL SIKIŞTI
03 Kasım 2017 Cuma 16:39

Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Eskişehir Ticaret Odası tarafından mesleki ve hijyen eğitimlerinin düzenlenmesine ilişkin protokol yenilendi. Buna göre ETO tarafından tehlikeli ve çok tehlikeli işler statüsünde çalışanlar için mesleki eğitim düzenlenmeye devam edilecek. Protokolün imzaları Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler tarafından atıldı. Törende konuşan Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, her alanda eğitim için çaba gösterdiklerini belirterek, gerçekleştirdikleri protokollerle iş dünyasına da değer kattıklarını dile getirdi. Eskişehir Ticaret Odası ile yaptıkları işbirliğinden son derece memnun olduklarını kaydeden Özen, 2014 yılında imzalanan protokol sayesinde düzenlenen 380 eğitim ile 15.000’den fazla kişiye sertifika vermenin ancak özverili bir çalışma ile gerçekleştirilebileceğine vurgu yaptı.  

Güler: “4 yılda 30 bin kişiye sertifika”

Törende konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ise, oda olarak üyelerin almak zorunda oldukları mesleki eğitim sertifikalarını temin edilmesine öncülük ederek, işletmelere kolaylık sağladıklarını dile getirdi. Mesleki eğitimin yaygınlaştırılabilmesi için üyelerin yoğun olduğu sanayi BAKSAN ve TEKSAN’da sınav merkezleri açtıklarını kaydeden Güler, düzenledikleri online seminerlerle de eğitim için odaya gelemeyenlere, eğitimin ulaştırıldığını kaydetti. ETO Akademi tarafından düzenlenen kişisel gelişim seminerleri, kurumsal gelişim eğitimleri, girişimcilik eğitimleri ve mesleki yeterlilik sınavları sayesinde 4 yıl içinde yaklaşık 30 bin üye ve çalışanın sertifika sahibi olduğunu kaydeden Güler, işbirliği dolayısıyla Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen’e de teşekkür etti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.