ETO NEFES KREDİSİNİ 35.2 MİLYON LİRA DAHA YÜKSELTTİ

Eskişehir Ticaret Odası’nın öz kaynaklarını seferber ederek Denizbank aracılığıyla kullandırdığı Nefes Kredisi’ni 35.2 milyon lira daha artırdı.

ETO NEFES KREDİSİNİ 35.2 MİLYON LİRA DAHA YÜKSELTTİ
20 Mayıs 2020 Çarşamba 13:12

Eskişehir Ticaret Odası koronavirüs salgını sebebiyle zor günlere yaşayan üyelerine verdiği desteği artırdı. Nefes kredisi toplam hacmi 35 milyon lira daha yükseltildi. Kredi kullanma şartlarından biri olan 3 milyon lira ciro koşulu da 25 milyon lira olarak güncellendi. 0-3 milyon lira arası cirosu olan ETO üyeleri Denizbank’tan 50 bin liraya, 3-25 milyon lira arası ciro yapan üyeler ise 100 bin liraya kadar kredi kullanabilecekler. Nefes Kredisindeki limit artışı hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler, “ Daha çok üyemizin derdine derman olmak için Nefes kredisi toplam limitini 35.2 milyon lira daha artırdık. Ayrıca kredi kullanma şartlarından biri olan 3 milyon lira olan ciro koşulunu da 25 milyon lira olarak güncelledik. Böylece cirosu 25 milyon liraya kadar olan üyelerimiz de Nefes Kredisinden faydalanabilecek. 0-3 milyon lira arası cirosu olan üyelerimiz 50 bin liraya, 3-25 milyon lira arası ciro yapan üyelerimiz ise 100 bin liraya kadar kredi kullanabilirler. Krediden faydalanmak isteyen üyelerimiz https://ebelge.tobb.org.tr/ adresinden ücretsiz olarak alacakları faaliyet belgesiyle Denizbank şubelerine başvuru yapabilir” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.