Ayhan Sezer, Mihallıççıklılar Derneği'ni ziyaret etti

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, STK ziyaretlerine devam etti. Başkan Adayı Sezer, şehrin en büyük derneklerinden biri olan Mihalıççıklılar Derneğine ziyarette bulundu.

Ayhan Sezer, Mihallıççıklılar Derneği'ni ziyaret etti
16 Ekim 2017 Pazartesi 11:50

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Adayı Ayhan Sezer, esnaf ve tüccara ziyaretleri ile birlikte şehrin nabzını tutan örgütlere de ziyaretlerini sürdürüyor.

MİHALLIÇÇIK ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP

Gittiği yerlerde büyük ilgi ve alaka gören Sezer, Mihalıççıklılar Derneği'nde de aynı samimiyet ile karşılandı.

Tarihi alandaki dernek binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Nurettin Kaba ve Yönetimi ile buluşan Sezer, Mihalıççıklıların Eskişehir'in ekonomik hayatı ile birlikte kültür ve geleneklerine çok büyük katkılar yaptığını söyledi. 

TECRÜBELERİNİZ ÇOK DEĞERLİ

Mihalıççık'tan yetişen pek çok kişinin şehrin yönetimlerinde bugüne kadar söz sahibi olduğunu hatırlatan Sezer, "Sizlerin tecrübeleri bizler için çok büyük bir kazanım olacak. Eskişehir ekonomisini de yönetilirken birlikte yönetme kültürü adına "Hep Beraber" yapacağımız çok iş var." dedi.

Dernek Başkanı Kaba ise, Sezer'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.