Girişimcilik Zirvesi 4’üncü kez kapılarını açtı

Anadolu Üniversitesi Girişimcilik Kulübü'nün Düzenlediği Ve Geleneksel HÂle Gelen “girişimcilik Zirvesi” 17-18 Aralık Tarihlerinde “öğrenci Merkezi”nde Kapılarını 4’üncü Kez Katılımcılara Açtı. Girişimcilik Kulübü Başkanı Erdem Şen Başarılı Projelerin De Belirlendiği Etkinlik Hakkındaki Düşüncelerini Dile Getirdi.

Girişimcilik Zirvesi 4’üncü kez kapılarını açtı
19 Aralık 2016 Pazartesi 16:27

Anadolu Üniversitesi Girişimcilik Kulübü’nün düzenlediği ve geleneksel hâle gelen “Girişimcilik Zirvesi”, “Öğrenci Merkezi”nde kapılarını 4’üncü kez katılımcılara açtı.
Başarılı projelerin de belirlendiği etkinlik hakkındaki düşüncelerini dile getiren Girişimcilik Kulübü Başkanı Erdem Şen, “Girişimcilik Zirvesi, geleneksel hâle getirdiğimiz etkinliklerin başında geliyor. Bu etkinlik zor olduğu kadar keyifli de geçiyor. Etkinliğin düzenlenmesinde desteği olanlara teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Girişimcilik Zirvesi, jüri tarafından başarılı bulunan projelerin ödüllendirilmesinin ardından sona erdi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.