BAŞARI DEVAM ETMELİ

İYİ Parti Eğitim Kültür ve Sanattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serap Diker LGS sonuçlarını değerlendirdi.

BAŞARI DEVAM ETMELİ
27 Haziran 2019 Perşembe 15:09

İYİ Parti Eğitim Kültür ve Sanattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serap Diker LGS sonuçlarını değerlendirdi. LGS’de Eskişehir’in başarı elde ettiğini ifade eden Diker, “ LGS sınav sonuçları açıklandı. Eskişehir bir sıçrama yaparak 7. sıraya yerleşmiştir. Bu konuda emeği geçen, başta gençlerimiz ve aileleri olmak üzere tüm eğitim çalışanlarını kutluyor ve Türkiye adına teşekkür ediyorum.

Bundan sonra bizim için önemli olan, bu başarının devamlılığını sağlamaktır. Eskişehir 2017-2018 eğitim yılında 28.olurken 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında TEOG sınavında sadece Türkçe dersinde 3. olabilmiştir. Sayısal derslerde Türkiye genelinde ciddi problemler olduğu ortadadır. Özelinde Eskişehir, genelinde Türkiye'de ki eğitim sistemi masaya yatırılarak eksikleri ve doğruları bulunmalı yeni çalışma planları belirlenmelidir. Milli Eğitim Bakanlığı'nı ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü'nü bu konuda çalışma yapmaya davet ediyorum. Eskişehir'in elde ettiği bu başarının devam etmesini diliyor gençlerimizi ve ailelerini tekrar kutluyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.