EMNİYETTEN ASAYİŞ RAPORU

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğünün bir haftalık çalışmaları ile ilgili bir açıklama yaptı.

EMNİYETTEN ASAYİŞ RAPORU
02 Haziran 2017 Cuma 11:44


Açıklamada, ekiplerce yürütülen önleyici devriye hizmetleri, uygulama ve çalışmalarda, "Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak" suçu şüphelisi 2 kişinin yakalandığı, şahıslardan 7.28 gram bonzai maddesi ve 13 adet extacy hap elde edildiği bildirildi.

Açıklamada ayrıca, "Ekiplerimizce müdahale edilen olaylarda 2 adet pomhalı tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, 7 adet fişek, 2 adet kesici ve delici alet ele geçirilmiş, yağma şüphelisi 1 şahıs, iş yerinden hırsızlık şüphelisi 2 şahıs, cinsel taciz şüphelisi 1 şahıs yakalanmış ve 6136 S.K. muhalefetten 2 şahıs, 5326 S.K. madde 35’den, 2 şahsa-M.36’dan 3 şahsa idari işlem yapılmış, toplam olarak çeşitli suçlardan 17 şahsa adli ve idari işlem yapılmıştır. Son bir haftada bin 393 şahıs hakkında GBT sorgusu yapılmış, ayrıca 313 araç sorgusu yapılmış olup; çeşitli suçlardan aranan 13 şahıs, 2 kayıp şahıs ve 15 bakaya (yoklama kaçağı) yakalanmış, 3 araca ve sürücüsüne trafik yönünden işlem uygulanmış, 4 adet hacizli/yakalamalı araca işlem yapılmış olup, çeşitli suçlardan toplam 56 şahsa adli ve idari işlem yapılmıştır" ifadelerine yer verildi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.