ATALAN YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

Tepebaşı İlçesi Atalan Mahallesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı soğutma çalışmaları devam ediyor.

ATALAN YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI
13 Eylül 2017 Çarşamba 16:32

 Karatepe mevkiindeki kızılçam ormanında bilinmeyen bir sebeple başlayan orman yangınına ilk önce yer ekipleri müdahale etti. Geceyi yangınla mücadelede geçiren ekiplere, sabah İstanbul’dan gelen söndürme helikopteri de katıldı. Keskin ve Borabey göletlerinden su alan helikopterin çalışması ve yer ekiplerinin üstün gayreti ile 13.09.2017 günü saat 13.30 da yangın kontrol altına alındı. Yapılan ilk ölçümlerde 2 hektarı örtü, 1,5 hektarı tepe yangını olmak üzere toplam 3,5 hektarlık bir alan zarar gördü.

    Ulaşımı zor, sarp bir arazide çıkan orman yangınına 6 orman itfaiyesi, 4 ilk müdahale pikabı,1 dozer, 40 işçi ile müdahale edildi. Civar köylerden gelen 35 kişide söndürme çalışmalarına katıldı. Büyükşehir Belediye itfaiyesi de su ikmali yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.