SES’te görev dağılımı yapıldı

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Şubesi'nde gerçekleşen genel kurul sonrasında görev dağılımı yapıldı.

SES’te  görev dağılımı yapıldı
21 Şubat 2017 Salı 14:07

Konuyla ilgili açıklama yapan SES Şube Başkanı Birtürk Özkavak, "Şubemiz 9.olağan genel kurulunu tamamlayarak seçilmiş kurullarında görev dağılımını gerçekleştirmiştir. SES Eskişehir şubemiz yeni oluşturulan kurullarıyla laik demokratik bir Türkiye güvenceli iş, güvenli gelecek; insanca bir yaşam; eşit, nitelikli, ulaşılabilir, ücretsiz sağlık hizmeti mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm sağlık emekçilerini bir kez daha sesimizi büyütmeye çağırıyor tüm ülkemize hayırlı bir gelecek diliyoruz. Sendikamız SES bunca baskı ve olağanüstü koşullarda dahi sağlık emekçilerinin biricik umudu olarak mücadelesini sürdürmeye devam ediyor" dedi.
Genel kurul sonrasında SES Şube Yönetimi ise; Şube Eş Başkanı Birtürk Özkavak, Şube Eş Başkanı İclal Akalın, Şube Sekreteri Bülent Agırel, Şube Kadın Sekreteri Dilek Yeşilırmak, Şube Mali Sekreteri Salih Bakır, Şube Örgütlenme Eğitim Basın Yayın ve Sosyal İşler Sekreteri Erhan Kamış, Şube Hukuku ve Tis Sekreteri Osman Gündoğmuş, Denetleme Kurulu Başkanı Umut Özge Yılmaz ve Disiplin Kurulu Başkanı Yalçın Mutlu şeklinde oluştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.