Kazım Kurt: “Ramazan Ayında yoğun şekilde çalışan din adamlarına önemli görevler düşüyor”

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Diyanet Sen Eskişehir Şube Başkanı İlhan Köroğlu ile bir araya geldi.

Kazım Kurt: “Ramazan Ayında yoğun şekilde çalışan din adamlarına önemli görevler düşüyor”
19 Mayıs 2018 Cumartesi 14:06

Diyanet Sen Eskişehir Şubesi’ni ziyaret eden Başkan Kurt, Diyanet Sen Eskişehir Şube Başkanı İlhan Köroğlu ile bir araya geldi. Başkan Kurt, Köroğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Ramazan Ayı’nın; kötü sözden arınma, yardımlaşma, dayanışma, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendirildiği bir ay olduğunu söyleyen Başkan Kurt, Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını diledi. Herkesin örgütlenmesinden yana olduğunu ifade eden Başkan Kurt, “Ramazan ayında yoğun şekilde çalışan din adamlarımıza önemli görevler düşüyor. Hoşgörü dinimizin iyiliklerini, güzelliklerini yurttaşlarımıza en iyi şekilde anlatmaları gerekiyor.” dedi.

Başkan Kurt’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Köroğlu, “Odunpazarı Belediyesi, Ramazan Ayı’nda her gün Odunpazarı’nın bir mahallesinde iftar yemeği veriyor, Odunpazarı Belediyesi Aşevi ise binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşımıza sıcak yemek sunuyor. Ben, tüm bunlar için Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt’a teşekkür ediyorum” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.