YÜZMEDE BÜYÜK GURUR

Başarıları ile adından daha önce de söz ettiren Büyükşehir’in Master Yüzücüsü Kezban Yeşer ise Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Masterler Kış Yüzme Şampiyonası’nda katıldığı 5 yarışta 5 altın madalya kazanarak Eskişehir’e büyük bir gurur yaşattı.

YÜZMEDE BÜYÜK GURUR
10 Şubat 2020 Pazartesi 13:29

Yaşar ayrıca 50 metre kurbağalama kategorisinde 1.33.39’luk derecesi ile 70-74 yaş kategorisinde Türkiye rekorunu kırarak büyük bir başarıya imza attı. Elde ettiği başarı dolayısıyla büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yaşar “Eskişehir’de amatör sporlara ve sporculara destek veren Sayın Hocamıza ve sporcusu olmaktan gurur duyduğum Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’ne teşekkür ediyorum. Master yüzücü olarak bundan sonraki yarışlarda da Eskişehir’i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.