Taraftar takımı yalnız bırakmadı

TFF 1. Lig Play Off ilk karşılaşmasında deplasmanda Giresun ile 3 - 3 berabere kalan Eskişehirpor'u taraftar da yalnız bırakmadı. 90 dakika boyunca takımı destekleyen taraftarlar final için önemli bir avantaj elde edilmesini takımla birlikte kutladı.

Taraftar takımı yalnız bırakmadı
26 Mayıs 2017 Cuma 10:42

Eskişehirspor taraftarı Play-off yarı final ilk ayak maçında zorlu Giresunspor deplasmanında takımı yalnız bırakmadı. 5793 biletli seyirci maçı tribünden takip etti.

Maça saatler kala kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduran Eskişehirspor taraftarı maç boyunca takıma büyük destek verdi. 90 dakika boyunca susmayan Eskişehirspor taraftarı 3 - 3 biten maçın ardından takımı çağırarak takımı alkışladı.

GİRESUN TARAFTARINDAN ÇİRKİN HAREKET

Öte yandan, maç bitiminin ardından Giresunspor taraftarları ile Eskişehirspor taraftarları arasında kısa süreli gerilim yaşandı. Giresun taraftarları stadyumu boşaltmalarının ardından Eskişehir taraftarına yönelik kötü tezahürat yaptıktan sonra stad dışından ve çevre evlerden kırmızı siyahlı taraftara taş ve cam şişe attılar. Bunun üzerine güvenlik güçleri Eskişehirspor taraftarını saha içerisine almak zorunda kaldı. Stad dışındaki Giresun taraftarları bölgeden uzaklaştırılmasının ardından Eskişehirporlular stadyumdan çıkartıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.