Tahincioğlu All-Star 2018’in Kadroları Açıklandı

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bu yıl 15’inci kez düzenlenecek olan ‘Tahincioğlu All-Star 2018’de karşı karşıya gelmeye hazırlanan Asya ve Avrupa karmalarını belirleyen oylama sona erdi.

Tahincioğlu All-Star 2018’in Kadroları Açıklandı
16 Ocak 2018 Salı 15:51

All-Star 2018 kadrosu açıklandı. Eskişehir Basket'ten Buğrahan ve Ayres Asya Karması'nda. Billy Baron ise 3'lük yarışmasına katılacak. Asya Karması'nı Eskişehir Basket Koçu Berrocal çalıştıracak.

‘Avrupa’nın En İyi Basketbol Ligi’ olarak gösterilen Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin en büyük yıldızları, 21 Ocak Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek Tahincioğlu All-Star 2018’de bir araya geliyor. Avrupa Karması’ndan Errick McCollum’ın (Anadolu Efes) en yüksek oy rakamına ulaştığı oylama sonucunda kesinlik kazanan Asya ve Avrupa karmaları, yılın basketbol olayında bir araya gelerek tüm spor severlere şölen tadında bir gün sunmaya hazırlanıyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bu yıl 15’inci kez düzenlenecek olan ‘Tahincioğlu All-Star 2018’de karşı karşıya gelmeye hazırlanan  Asya ve Avrupa karmalarını belirleyen oylama sona erdi.

25 Aralık - 17 Ocak tarihleri süresince BSL’nin oylama partneri RedBull.com’un katkılarıyla redbull.com/bslallstar adresinden yapılan oylama sonucunda Avrupa Karması’ndan Errick McCollum (Anadolu Efes), 13 bin 426 oyla oylama şampiyonu olurken, Asya Karmasında da Luigi Datome (Fenerbahçe Doğuş), 11 bin 483 oyla en üst sırada yer aldı. 21 Ocak günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek iki yıldızlar karmasından Asya Karması’na Eskişehir Basket’in Baş Antrenörü Josep Berrocal, Avrupa Karmasına ise Darüşşafaka’nın teknik patronu David Blatt koçluk yapacak.

Tahincioğlu All-Star 2018’de karşılaşmaya ilk beşte başlayacak oyuncular halk oylamasıyla belirlenirken, yedekler de oylama rakamları ve antrenör tercihleri de göz önünde bulundurularak belirlendi.

Türkoğlu: “Basketbol Severleri Unutulmaz Bir Gün Bekliyor”
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Tahincioğlu All-Star 2018’in üst düzey bir basketbol deneyimi sunacağını belirtti. Türkoğlu, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Avrupa’nın en iyi ligi olarak gösterilen Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde boy gösteren yıldızlarımız, normal sezonun yorucu takvimine kısa bir ara verirken, tüm yetenekleriyle de basketbol severlere unutulmaz bir gün yaşatacak. Tahincioğlu All-Star 2018 boyunca Parkenin Sihizbazları’nın yanı sıra; birçok sürpriz konuk, basketbolumuzun en önemli etkinlikleri arasında yer alan bu organizasyonda bizlere eşlik edecek. Tüm basketbol severleri Tahincioğlu All-Star’a bekliyoruz.”

All-Star Seyirciye Eğlence ve Mutluluk Sunuyor…
All-Star organizasyonunda yer almanın kendisi için gurur verici olduğunu belirten Asya Karması Başantrenörü Josep Berrocal, “Sinan Erdem Spor Salonu’nda basketbol severler için harika bir atmosfer oluşacak. Kendi adıma bu büyük organizasyonda yer aldığım için çok heyecanlıyım. İzleyicilerin de o gün çok heyecanlı anlara tanıklık edeceklerini düşünüyorum. Salona gelecek olanlara eğlence ve mutluluk vadediyoruz” dedi.

Avrupa Karması Başantrenörü David Blatt da All-Star organizasyonlarının tam anlamıyla bir basketbol şöleni olduğunu söylerken,Hepimiz için heyecan verici bir deneyim olacak. Sinan Erdem Spor Salonu'nu dolduracak olan basketbol severler çok heyecanlı bir gün geçirecekler. Avrupa'nın en önemli liglerinden biri olan Tahincioğlu All-Star 2018 organizasyonunun bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu mükemmel etkinlikte Darüşşafaka ve Türkiye Ligi'nin bir temsilcisi olarak yer almaktan onur duyuyorum” dedi.

Parkenin Sihirbazları Tüm Basketbol Severleri All-Star’a Bekliyor
‘Parkenin Sihirbazları Sahada’ parolasıyla düzenlenen organizasyon süresince Asya ve Avrupa Karmaları’nın gösteri maçının yanı sıra LeasePlan Yetenek, ING Bank 3 Sayı ve Tahincioğlu Smaç Yarışmaları’nda maharetlerini spor severlerin beğenisine sunacak.

Sürpriz devre arası etkinliklerinin renk katacağı Tahincioğlu All-Star 2018, tribünleri dolduran basketbol severlere çeşitli gösteriler, ödüllü yarışmalar, sürpriz performanslar ve Sinan Erdem Spor Salonu’nun muhteşem atmosferi ile unutulmaz bir All-Star deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Pop Müziğin Ünlü Sesi Murat Boz All-Star Sahnesinde…
Türk pop müziğinin ünlü sesi Murat Boz da dillere dolanan şarkıları ile Tahincioğlu All-Star 2018 sahnesinde basketbol severlerle buluşacak.

‘Yılın Basketbol Olayı’nı yerinde takip etmek isteyenler için etkinliğin bilet satışları, Biletix.com adresinde devam ediyor. 21 Ocak günü saat 14:00’te start alacak Tahincioğlu All-Star 2018, NTV Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.asya-karmasi-ilk5_01_16012018_00001


Avrupa-Karmasi-ilk5_01_16012018_00001_0

smac-yarismasi-adaylar_0101_16012018_00001_0

Uc sayi-Yarismasi_01_16012018_00001

Yetenek-Yarismasi_01_16012018_00001

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.